House clubbing

Je eden redkih slovenskih DJjev, ki še vedno vrti house glasbo na gramofone. Pravi, da če imaš ploščo v roki lahko občutiš glasbo ter jo serviraš občinstvu.

Njegov glavni stil je vokalni house. Pravi, da je v glasbi najbolj pomembna melodika, zato vrti izredno `polni` house, pri tem pa ni pomembno, če je to vokalni, deep, tech, tribal, pumpin` ali progressive. Izredno rad vrti tudi latino-house, saj mu je všeč južnoameriški temperament ljudi ter zvoki klasičnih instrumentov – klavirja, kitare, trompete ter saksofona, ki se v tej glasbi veliko pojavljajo.

Zadnja leta veliko vrti tudi punpin glasbo, kot jo vrti njegov idol Axwell. Pravi, da njegov nastop, tehnika in glasba daje publiki energijo da poplesava dolgo v noč.  Od »underground« house vrti deep, tech ter progressive house. Pri underground house je pomembna linija basa, ki se mora skozi set stopnjevati. Ima izredno širok izbor house glasbe, tako da se prilagaja okolju, kjer vrti. Zanj je pomembno, da čuti odziv publike in ji daje posebno energijo, saj izredno rad poplesava za gramofoni in spodbuja publiko na različne načine.