Biografija

Z glasbo se ukvarja že od mladih nog, saj izhaja iz glasbene družine, kjer igrajo praktično vsi; oče, brat in sestra. Z osmimi leti je začel obiskovati glasbeno šolo, učil se je igrati harmoniko. V osmem razredu je začel igrati sintetizator v bendu, nato pa še bariton in bas kitaro.

Z DJstvom se je prvič seznanil leta 1999, ko je vstopil v skupino PartyHouse DJs, ki je vrtela takratno komercialno dance glasbo v različnih lokalih in diskotekah.

Jeseni 1999 je začel obiskovati fakulteto v MB in začel vrteti glasbo na ŠTUK-u. Januarja 2000 si je kupil CD playerje Pioneer CDJ-100s. Tako so se začeli prvi miksi.

Do poletja 2001 je vrtel komercialo in techno glasbo na ŠTUK-u ter po zasebnih zabavah in si nabiral izkušnje dela s Pioneer CD playerji.
Poleti pa si je kupil gramofone, sposodil nekaj plošč pri kolegih in začel vaditi. Po enem mesecu se je odločil, da bo na vinilkah vrtel izključno house glasbo, komercialno pa bo vrtel s cdjev. Decembra si je kupil prve vinilke s house glasbo.

Prvi javni nastop housa je imel maja 2002 na ŠTUK-u. Samo vrtenje glasbe ni bilo zadostno, zato je v naslednjem letu 2003 organiziral prvi house parti, v okviru njegovega rojstnega dneva. Parti je bil v takratnem lokalu Lampa pub na Polzeli odziv in vzdušje na partiju pa je bilo odlično. Tako je v naslednjih letih organiziral preko 20 partijev na različnih lokacijah. Najbolj odmevna serija partijev je bila Watch the Sunrise, ki se je v kar 16. izvedbah v letih od 2006 do 2008 izvedla v Cocktail baru LePlac.

V letu 2006 se je odločil, da bo komercialno glasbo opustil in se pojavljal na sceni izključno kot house DJ. Tako se je pojavljal v različnih klubih in različnih partijih.

V letu 2011 se je prijavil na Resident DJ Contest Disco planeta TUŠ. Med 25 DJji, ki so prek Facebooka nabirali glasove za svoje sete, se je v Celju uvrstil v finale. Ter na nastopu v živo na Disco planet TUŠ Celje je med konkurenco 10. DJjev ZMAGAL.

Tako se je v letu 2011 zopet vrnil v komercialne vode ter začel vrteti po raznih privatnih zabavah, obletnicah, porokah… seveda pa ni zaključil z vrtenjem house glasbe, katera mu je še vedno na prvem mestu.

Organizacija partijev:
– Globalization – Štuk (Maribor);
– Sexy house Night – Old pub (Radeče);
– Just House – S Club (Ravne pri Šoštanju);
– Watch The Sunrise, Podgy’s B-day party, Resident Devils – LePlac (Šempeter v Savinjski dolini);
– Digital Fever – Port pub (Troblje pri Slovenj Gradcu);
– LATINO HOUSE with Cuba Dancers, Ladies in tha House – Yagababa (Šentjanž pri Dravogradu).
– Flower Power, Kulturni dom (Radmirje, Ljubno)

Rezidence:
– Štuk (2002-2005);
– Old Pub (2003-2004);
– Fire Club (2005);
– Leplac (2005-2008);
– S Club (2005-2006);
– Yagababa (2009-2010).
– Disko planet TUŠ (2011);
– Don caffe (2012-…);
– Disko planet TUŠ (2015-…);